Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Sotia fostului consilier Emil Molnar: “A fost un social-democrat demn, onest, cu multa mandrie fata de cetatean si fata de el insusi”

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii turdeni au aprobat, în şedinţa extraordinară de azi, 9 februarie, a forului deliberativ local, hotărârea prin care fostului consilier local Emil Molnar i-a fost acordat, post mortem, titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Turda.

Iniţiativa proiectului de hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare fostului consilier Emil Molnar i-a aparţinut cosnsilierului Nicolae Roş, care a semnat şi expunerea de motive care să susţină aprobarea proiectului de hotărâre.

La eveniment au fost prezenţi şi membrii familiei fostului consilier - soţia Emilia şi fiul Mirel Emil - soţia fostului consilier chiar fiind invitată de preşedintele de şedinţă Lucian Cordiş să adreseze câteva cuvinte foştilor colegi de consiliu a lui Emil Molnar.

"Nu întâmplător ne întâlnim astăzi, în data de 9, când în 9 decembrie acest om minunat a plecat spre ceruri", spunea Emilia Molnar continuând să vorbească despre fostul soţ ca despre omul care chiar dacă nu a putut din punct de vedere material, cel puţin "cu un cuvânt de încurajare a sprijinit atât pe cel sărac cât şi pe cel bogat".

Înainte de a-şi exprima bucuria ca locul ocupat în forul deliberativ local turdean de fostul soţ să rămână aşa cel puţin până la viitoarele alegeri, Emilia Molnar a dorit să mulţumească atât primarului Tudor Ştefănie - "un vechi prieten şi bun colaborator al soţului meu" - dar mai ales consilierului Nicolae Roş "care a făcut toate demersurile ca în această zi să ne putem întâlni".

Fost consilier timp de patru mandate, Emil Molnar este cel despre care consilierul Nicolae Roş - iniţiatorul proiectului de hotărâre - semna în expunerea de motive că "a creat numeroase locuri de muncă, a dezvoltat serviciile de turism din zona Turzii şi a sprijinit numeroase acţiuni caritabile", acelaşi Emil Molnar despre care acelaşi Nicolae Roş spunea că avea o atitudine echilibrată, era modest, cu ţinută morală şi care manifesta altruism faţă de semeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS