Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Stadiul lucrărilor de reabilitare/modernizare străzi în Municipiul Turda

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
În cursul acestei zile, Primarul Municipiului Turda - Tudor Ştefănie împreună cu personal din cadrul Direcţiei Tehnice au verificat stadiul lucrărilor de reabilitare / modernizare a străzilor demarate în luna martie anul curent.

Lucrările de reabilitare / modernizare a străzilor din localitate se efectuează cu sprijinul SC Domeniul Public Turda S.A. Sunt în execuţie lucrări de modernizare a străzii Poiana – infrastructură carosabil, montare borduri de delimitare carosabil / trotuare.

De asemenea, s-au analizat cu personalul din cadrul SC Domeniul Public Turda S.A. soluţiile tehnice aplicabile la străzile 22 Decembrie 1989, Rândunicii, intersecţie Nicolae Iorga – Bucovinei - Simion Bărnuţiu(zona Parc Turda Nouă).

Pe această cale dorim să transmitem mulţumiri cetăţenilor turdeni pentru înţelegerea acordată în ceea ce priveşte executarea lucrărilor din programul de reabilitare / modernizare a străzilor din oraş.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS