Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

În satul Luna urmează amenajarea de trotuare | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

O nouă preocupare a administraţiei din comuna Luna este amenajarea de trotuare. Lungimea luată în calcul pentru amenajarea de trotuare este de 1.100 de metri şi este la şoseaua principală care trece prin satul Luna.

"Este vorba de aproape 1.100 de metri de la intrarea de către Luncani până aproape de capelă, trotuare care vor putea fi asfaltate. Suma pecare a avem alocată este doar de 200.000 de lei" a explicat primarul comunei Luna precizând, totodată, că ar mai fi nevoie de ceva bani pe lângă cei 200.000 de lei.

Aşa cum a fost gândită amenajarea, trotuarele vor fi realizate cu asfalt şi nu cu dale având în vedere că este mult mai ieftin aşa. De asemenea, primarul Laurenţiu Tör a confirmat nu doar că a avut loc o rectificare bugetară prin care s-a mai alocat o sumă de peste 100.000 de lei, ci şi că piatra necesară la trotuare - la fundaţia acestora, cum s-ar spune - este, de fapt, o sponsorizare şi că astfel s-au redus şi mai mult cheltuielile.

Cu sumele alocate, mai rămâne ca timpul să fie favorabilpentru începerea lucrărilor.

Totuşi, în aceeaşi discuţie purtată cu primarul comunei luna, acesta a precizat că nu s-a renunţat la proiectul de un milion de euro pentru asfaltare, proiect care este realizat şi se caută finanţare.

De asemenea, protrivit primarului, în ceea ce priveşte staţiile de pompare ar mai fi nevoie de ceva bani, odată finalizate aceste staţii putându-se face deja racordurile la canalizare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS