Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Achitarea impozitelor şi taxelor prin S.N.E.P. la Turda este ceva mai laborioasă

Administraţie
Tools
Typography

Pentru contribuabilii turdeni care doresc să efectueze plăţi prin S.N.E.P. (www.ghiseul.ro), Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Turda face următoarele precizări:

“Întrucât nu dispunem de condiţii tehnice privind securizarea transmiterii datelor din baza de date de impozite şi taxe, plata prin S.N.E.P. se poate efectua doar pentru amenzi şi taxe fără debit.

Pentru plata celorlalte categorii de impozite şi taxe, contribuabilii pot accesa site-ul Primăriei municipiului Turda - secţiunea impozite şi taxe/impozite on-line - unde pot depune cererile pentru obţinerea datelor de identificare. După efectuarea  acestui pas, plata prin SNEP se poate face alegând opţiunea  PLATA FĂRĂ AUTENTIFICARE”.

Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS