Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Dorin Lojigan: “Nu accept şi nu voi accepta niciodată transformarea Câmpiei Turzii în groapă de gunoi a judeţului Cluj”

Administraţie
Tools
Typography

Punct de vedere a Instituţiei Primarului Municipiului Câmpia Turzii, cu privire la punerea la dispoziţie a unui teren pentru înfiinţarea unei rampe intermediare de transfer deşeuri  care să  deservească  judeţul Cluj

Urmare declaraţiilor apărute în presă cu privire la propunerea din partea conducerii Consiliului Judeţean Cluj, care a anunţat că municipiul Câmpia Turzii se află pe lista localităţilor propuse să ofere teren pentru construirea unei rampe intermediare de transfer a deşeurilor, în calitate de Primar al Municipiului Câmpia Turzii, declar:

 „Nu accept şi nu voi accepta niciodată transformarea Câmpiei Turzii în groapă de gunoi a judeţului Cluj, astfel că nu voi accepta depozitarea de deşeuri din alte localităţi pe teritoriului administrativ al municipiului nostru. La solicitarea Consiliului Judeţean Cluj cu nr. 15.451 din 29.06.2016, înregistrată la Primăria Municipiului Câmpia Turzii cu nr. 20.555 din 30.06.2016, am răspuns azi: Municipiul Câmpia Turzii nu dispune de teren pentru înfiinţare rampă intermediară de transfer deşeuri.” 

PRIMAR
Dorin Nicolae LOJIGAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS