Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Cum tratează fostul vice Lojigan cu actualul primar Lojigan eventuala recuperare de bani ce se cuvin fostului vice | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

În urmă cu câteva luni, când încă aştepta să fie repus în funcţia de viceprimar ca urmare a recâştigării acestui drept în instanţă, actualul primar al municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, îl soma public pe primarul de atunci, Radu Hanga, să facă demersurile necesare care i se cuveneau lui Dorin Lojigan pe perioada cât a fost destituit din funcţie în urma votului a 10 consilieri locali.

“Cred în continuare că atâta timp cât trei instanţe judecătoreşti au stabilit în mod irevocabil că schimbarea mea din funcţie a fost ilegală, cred în continuare că cei care au provocat-o trebuie să plătească” spunea actualul primar Dorin Lojigan, printre cei pe care îi consideră vinovaţi de destituirea sa fiind cei 10 consilieri care au votat în acest sens - “chiar dacă votul era secret, nu poţi spune că ai votat sau nu ai votat, din moment ce au fost 10 voturi din 10, deci este clar că toţi au votat pentru schimbarea lui Dorin Lojigan” - dar şi pe secretarul municipiului Câmpia Turzii de la acea vreme “care a validat pentru legalitate proiectele de hotărâre”.

Revenind la fostul primar, Dorin Lojigan menţiona: “Din păcate la acel moment primarul Radu Hanga a solicitat un punct de vedere juriştilor primărieicare să se aşeze pe gândirea pe care dumnealui o avea la acel moment. Juriştii, la acel moment, s-au pronunţat în sensul că nu se pot face recuperări de astfel de sume, deci indiferent ce le-ar cere primarul Dorin Lojigan acum, mă îndoiesc că îşi vor schimba punctul de vedere”.

De asemenea, primarul Dorin Lojigan a amintit şi de existenţa, în această perioadă, a unui control al Curţii de Conturi Cluj, control care vizează activitatea desfăşurată în Primăria Câmpia Turzii în 2015, cu posibilitate de extindere şi pe 2014 şi 2013.

Într-o discuţie avută cu inspectorii Curţii de Conturi, primarul Lojigan a amintit de situaţia sa. Dacă a primit sau nu un răspuns sau ce răspuns a primit pe această temă, puteţi afla din înregistrarea video a discuţiei pe care am avut-o cu primarul Dorin Lojigan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS