Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Municipiul Turda are un nou reprezentant în AGA a CAA: Dan Grigoriu

Administraţie
Tools
Typography

Unul din proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Turda din 4 iulie viza schimbarea reprezentantului munciipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor a S.C. Compania de Apă Arieş S.A.

Prin primul articol al proiectului de hotărâre supus dezbaterii se revoca vechiul reprezentant - Mihaela Bujor - şi se propunea noul reprezentant - Dan Grigoriu.

“Care sunt motivele pentru care se solicită revocarea doamnei Mihaela Bujor?” întreba consilierul PNL Cristian Felezeu la dezbaterea proiectului de hotărâre, răspunsul fiind primit chiar de la primarul Cristian matei, fost director general al CAA: “În primul rând nu şi-a respectat mandatul pe care l-a avut. A solicitat amânarea de două ori a fiecărei adunări generale, de fiecare dată intervenind în şedinţa de consiliu de administraţie

Consider că a derapat foarte mult în mandatul pe care îl avea”, Cristian Matei apreciind că “cel care vine are cu mandat clar şi trebuie să îşi facă datoria”.

Revocarea Mihaelei Bujor a fost aprobată cu 15 votui pentru, două împotrivă şi 4 abţineri. În ceea ce priveşte numirea lui Dan Grigoriu, aceasta s-a făcut cu 16 voturi pentru, două împotrivă şi 3 abţineri. În consecinţă, prima tentaţie ar fi să se aprecieze că una dintre persoanele care s-a abţinut de la revocarea Mihaelei Bujor a fost de acord cu numirea lui Dan Grigoriu, dar cum voturile au fost secrete, nu vom şti niciodată cine cum a votat. Cu toate acesetea, să nu uităm că în forul deliberativ local turdean împărţirea pe formaţiuni politice este următoarea:

  • 1 consilier PRM
  • 1 consilier UNPR
  • 2 consilieri UDMR
  • 3 consilieri ALDE
  • 3 consilieri PMP
  • 5 consilieri PNL
  • 6 consilieri PSD

Dacă preşedintele de şedinţă Nicolae Roş aprecia prezenţa lui Dan Grigoriu la şedinţă generalizând “Nu mi se pare firesc să votăm fantome. Oricine este propus, trebuie fie să fie în persoană şi să răspundă, fie să avem un CV ca să ştim care sunt calităţile care îl recomandă pentru această funcţie”, în urma rezultatului votului, noul reprezentant al Turzii în AGA a CAA spunea: “Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Sper ca experienţa şi expertiza necesară pe care o am să îmi fac mandatul potrivit pentru a răspunde nevoilor municipiului Turda. Eu îmi voi da silinţa în aşa fel încât să fiu cât mai transparent şi să contribui la transparenţa administraţiei publice turdene”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS