Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Primăria municipiului Turda execută lucrări de salubrizare la Stadionul Municipal

Administraţie
Tools
Typography

După o lungă perioadă în care au fost înregistrate nenumărate sesizări cu privire la starea insalubră a Stadionului Municipal, începând cu data de 01.07.2016 administrația locală a decis începerea unor ample lucrări de igienizare a acestuia.

Până la obținerea fondurilor pentru reabilitarea integrală acestui obiectiv, o emblemă a orașului nostru, municipalitatea se va asigura de întreținerea corespunzătoare a complexului sportiv. 

Această acțiune de salubrizare nu este singulară, în această perioadă fiind executate asemenea lucrări pe toată raza municipiului Turda, iar cu această ocazie reiterez apelul adresat cetățenilor de a ne sprijini în aceste demersuri ce au drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai și implicit a imaginii orașului în care locuim. Mulțumesc anticipat tuturor cetățenilor Turzii pentru sprijinul acordat. 

Municipiul Turda 
PRIMAR
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS