Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Consilierii turdeni sunt trimişi la şcoală

Lucian Nemeş

Administraţie
Tools
Typography

“Vreau să fac un apel la toţi colegii” era modul în care viceprimarul municipiului Turda, Lucian Nemeş, şi-a început scurta intervenţie de la finalul şedinţei forului deliberativ local al municipiului de miercuri, 7 septembrie.

Prin intervenţia sa, Lucian Nemeş a dorit să readucă aminte colegilor consilieri că în prima zi a săptămânii următoare începe şcoala şi să-i roage pe aceştia să fie prezenţi la festivităţile care au loc la diferite instituţii de învăţământ din oraş.

“Rugămintea noastră este, dacă puteţi, fiecare dintre dumneavoastră, să fiţi prezenţi la câte o şcoală. Ar fi o chestie foarte bună.” spunea viceprimarul Turzii, apreciind: “cred că fiecare dintre părinţii care vin acolo şi-ar dori să vadă că Primăria şi Consiliul Local au o atenţie deosebită înspre şcoala în care copiii lor învaţă”.

Acuma rămâne de văzut dacă membrii forului deliberativ local - şi aici nu ne referim la cei care sunt cadre didactice în activitate şi care, în consecinţă, oricum vor fi prezenţi la festivităţile de deschidere a noului an şcolar - vor da curs rugăminţii viceprimarului şi vor fi de faţă la diversele instituţii de învăţământ din Turda.

De asemenea, interesant va fi dacă aceştia vor fi recunoscuţi ca aleşi ai turdenilor şi dacă adulţii prezenţi la evenimentele festive vor interacţiona cu ei în calitatea lor de aleşi locali.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS