Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

O nouă şedinţă extraordinară, luni, la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni se întâlnesc din nou în şedinţă extraordinară luni, 14 noiembrie, cu începere de la orele 13.00, în sala mare a Primăriei.

Cu mai puţine puţine subiecte luate în discuţie, şedinţa are următoarea ordine de zi:

1. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale.

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului “TURDA, ORAŞ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu” şi a cheltuielilor legate de proiect.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind paticiparea delegaţiei Municipiului Turda, la evenimentul Gastronomades organizat în Angouleme – Franţa, în perioada 23-28 noiembrie 2016.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

1.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind deplasarea dlui. Cristian Octavian Matei, în calitate de Primar al Municipiului Turda, la Bruxelles – Belgia, în perioada 16-18 noiembrie 2016.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Diverse (Propuneri. Intrebari. Interpelari).

PRIMAR,
Matei Cristian Octavian

SECRETAR,
Paula Letiția Mic

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS