Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
106 New Articles

Primarul Cristian Matei cere acceptul consilierilor pentru un nou pas în rezolvarea problemei drumurilor la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Primarul Cristian Matei este iniţiatorul a două proiecte de hotărâre care constituie încă un pas în rezolvarea problemelor drumurilor la Turda: transmiterea dreptului de administrare a mai multor sectoare de drum naţional către Ministerul Transporturilor.

Concret, dreptul de administrare este transmis Ministerului Transporturilor prin CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Cele două proiecte de hotărâre privind sectoarele de drum în discuţie se regăsesc pe ordinea de zi a şedinţei de îndată convicate la Turda:

1. Probleme ale Direcţiei Tehnice.

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Turda în vederea transmiterii dreptului de administrare pentru anumite sectoare de drum naţional. (DN1 – de la km 444+650 până la km 446+111; de la km 446+840 până la km 450+000; DN 75 – de la km 160+870 până la km 161+270). 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

1.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind exprimarea acordului Consiliului Local al Municipiului Turda în vederea transmiterii dreptului de administrare pentru anumite sectoare de drum naţional. (DN15 – de la km 0+000 până la km 2+300). 
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS