Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Bugetul Câmpiei Turzii, luat în discuţie la final de săptămână

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 402/27.03.2017 a primarului municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local al municipiului este convocat în şedinţă extraordinară pentru vineri, 31 martie, ora 12:00.

Găzduită de sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii, şedinţa are următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărăre privind aprobarea utilizării unor părţi din excendetul bugetului local şi al activităţilor autofinanţate rezultate la închiderea exerciţiului bugetar aferent anului 2016.

2. Proiect de hotărăre privind aprobarea Bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2017.

3. Proiect de hotărăre privind constatarea încetării mandatelor tuturor membrilor Consiliului de Administraţie la S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A. şi desemnarea unor noi membri.

4. Proiect de hotărăre privind constatarea încetării mandatelor a 4 membri în Consiliul de Administraţie la S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE CÂMPIA TURZII S.A. şi desemnarea a 4 noi membri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS