Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Şedinţă extraordinară a consiliului local Turda pe 7 august. Iată ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda este convocat în şedinţă extratordinară pentru luni, 7 august, cu începere de la orele 10:00.

Iată ordinea de zi a şedinţei:

  1. Probleme ale Direcţiei Economice.

1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local pe anul 2017.

- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Octavian Matei.

  1. Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală.

2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificarii contributiei financiare lunare a municipiului Turda catre Asociatia Club Sportiv Sticla Ariesul Turda.

- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Octavian Matei.

2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea art. 27 alin. 3 al sectiunii a 4-a «  Comisii de specialitate » din Regulamentul de Organizare si Functionare al Consiliului Local al municipiului Turda, aprobat prin Hotararea Consiliului Local nr. 123/2016 privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare al Consiliului local al municipiului Turda

- iniţiatori: Ros Nicolae, Samartinean Iuliana, Sarmasan Marius Adrian,  Bogdanffy Gabor Norbert.

  1. Probleme ale Serviciului Finantari externe si Relatii Internationale

3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind privind deplasarea unei delegatii a Consiliului Local al Municipiului Turda, la Hodmezovasarhely – Ungaria, in perioada 18-21 august 2017.

- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Octavian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS