Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

PMUD a Turzii a fost câştigător la Bruxelles

Administraţie
Tools
Typography

Anunţul a fost făcut în această seară pe pagina sa de facebook de către primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

În competiţia pentru cel mai bun Plan de Mobilitate Urbană Durabilă s-au înscris nu mai puţin de 2.500 de oraşe, în finală rămânând trei oraşe (în ordine alfabetică): Machester, Milano şi Turda.

“În această seară la Bruxelles a avut loc ceremonia în care au fost anunțați şi premiați câştigătorii, iar noi suntem campionii Europei!” scria primarul Cristian Matei pe pagina sa de facebook, simţindu-se încrezător: “Mulțumesc întregii echipe! Este un real succes, o foarte mare realizare! Turda este din nou în prim plan la nivel internațional!”.

Apreciind competiţia ca una “strânsă”, primarul Turzii s-a simţit dator să anunţe turdenii că “Am câştigat!!! Turda a obținut locul 1 în competiția SUMP AWARDS, pentru cel mai bun plan de mobilitate urbana durabilă, la nivel european”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS