Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Şedinţă miercuri la Turda: Zilele Municipiului şi Cupa Challenge EHF pe ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda se întâlneşte în şedinţă extraordinară convocată de îndată miercuri, 11 aprilie, cu începere de la orele 09:00.

Iată ordinea de zi a şedinţei:

 1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local pe anul 2018.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Direcţiei Tehnice – Serviciul Dezvoltare Publică şi Investiţii:
2.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului local al Municipiului Turda nr. 6 din 30.01.2017 referitoare la aprobarea contractării unei/unor finanţări rambursabile interne în valoare de până la 63.028.759,25 lei, în vederea refinanţării împrumuturilor contractate de la Dexia Credit Local (nr. 100.698/ 09.12.2008) şi/sau CEC Bank S.A. (nr. RQ12014467532578/ 17.04.2012) precum şi în vederea asigurării finanţării investiţiilor publice de interes local.
- iniţiator, Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

3. Probleme ale Serviciului Administraţie Publică Locală:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea desfăşurării celei de a XVIII-a ediţii a evenimentului Zilele Municipiului Turda în perioada 17, 18, 19 august 2018.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
3.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea tarifelor pentru închirierea de spaţii în cadrul evenimentului Zilele Municipiului Turda , ediţia a XVIII – a.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.
3.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea cheltuielilor pentru organizarea, în parteneriat cu Asociaţia Handbal Club Potaissa Turda a semifinalei Cupei Challenge EHF.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS