Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Municipiul Campia Turzii anunta deschiderea procedurii de finantari nerambursabile pentru culte

Administraţie
Tools
Typography

ANUNȚ DE PARTICIPARE la sesiunea de selecție a solicitărilor privind acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România.

Autoritatea contractantă, Municipiul Câmpia Turzii, prin aparatul de specialitate al primarului, în baza OG nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România și a HCL 80 din 26 aprilie care reglementează Regulamentul General privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult, face cunoscută intenția de a atribui contracte privind acordarea unor forme de sprijin pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România, pentru anul de execuție financiară 2018.

Perioada de depunere a solicitărilor în vederea obținerii unui sprijin financiar de la bugetul local pe anul 2018, pentru unitățile de cult din municipiul Câmpia Turzii aparținând cultelor religioase recunoscute în România este 15 mai – 25 mai 2018.

Pe plan local, acordarea acestui tip de sprijin financiar de la bugetul local este reglementată de Regulamentul General aprobat prin HCL nr. 80 din 26 aprilie 2018, care poate fi consultat pe site-ul Primăriei municipiului Câmpia Turzii la adresa http://www.campiaturzii.ro/index.php?id_menu=140&id=2234

Solicitanții sunt unitățile de cult din cadrul cultelor religioase recunoscute în România, care depun solicitări și care se încadrează întocmai în obiectivele fixate de autoritatea contractantă.

Documentația de solicitare a finanțării se întocmește conform cerințelor prevăzute în Anexa II din Regulamentul General și trebuie descărcată la adresa: http://www.campiaturzii.ro/hcl/2018/hcl_80.pdf.

Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanțare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii este vineri, 25 mai 2018, ora 1300.  Documentația se va depune la Biroul Relații Publice – Registratură, camera 22, la sediul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, strada Laminoriștilor nr. 2.

Selecția și evaluarea solicitărilor va avea loc în perioada 29 mai – 08 iunie 2018.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor, nr.2, telefon 0264/368 362 – Serviciul Cultură.

Primar, Dorin Nicolae LOJIGAN
Director executiv, Irina MUNTEANU

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS