Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Păunel dă cu “zero”-uri fără număr în parlamentarii PSD de Cluj

Administraţie
Typography

Într-un “comunicat” pe care şi-l asumă semnându-l dar pe care îl trimite tot de pe adresa instituţiei pe care o păstoreşte - ZERO” este valoarea parlamentarilor PSD Cluj - Păunel Tişe lasă din nou impresia unei burzuluieli din care ţâşnesc zerourile ca bancnotele la dedicaţii.

Dar să nu-i mai pierdem vremea luzi Păunel şi să arătăm ce are de burzuluit:

În comisiile parlamentare pentru „buget și finanțe”, parlamentarii PSD au avut ocazia de a formula amendamente în sprijinul comunității pe care o reprezintă.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Au avut ocazia să solicite suplimentarea bugetului Aeroportului Internațional Cluj, așa cum au făcut parlamentarii PSD din Brașov, susținând cu succes proiectul aeroportului Brașov, aflat tot în subordinea Consiliului Județean.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Ații știu să aducă bugetului județean propriu 13 milioane de lei în plus.

Ei, parlamentarii puterii, „zero” rezultate.

Au avut ocazia să interpeleze Ministrul Mediului și să solicite finalizarea proiectului pentru devierea Someșului, astfel încât să putem extinde pista aeroportului Cluj.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Proiectul Spitalului Regional de Urgență este sabotat prin toate formele posibile numai să nu se dea posibilitatea Consiliului Județean Cluj de a aplica pentru construcția lui. „Zero” rezultate.

Interesul PSD Cluj nu este acela de a contribui la bunăstarea județului. Plăcerea sinistră pe care o are, atât prin parlamentari cât și prin consilierii județeni, este de a sta pe margine și de a comenta inutil și fără argumente.

Vă solicit public să demisionați, domnilor „zero rezultate”!

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN

ALIN TIȘE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS