Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

VIDEO | Parcuri reamenajate la Turda

Administraţie
Tools
Typography

Printr-o postare pe facebook, primarul Cristian Matei a prezentat, într-un mesaj, noi innvestiţii realizate prin proiectul “Adoptă un spaţiu verde” derulat de Compania de Apă Arieş.

Dragi turdeni,
Când se va încheia această perioadă dificilă în care #stămacasă, micuții noștri copii și nepoți, dar și cei care iubesc sportul în aer liber, vor avea parte de o frumoasă surpriză deoarece în Parcul Central au fost instalate:
➡ noi ansambluri de joacă pentru copii (balansoar caracatiță, carusele rotative, căsuță de lemn cu groapă de nisip, complex de joacă cu topogane, jucării 3D)
➡ aparate de fitness pentru exterior (aparat dezvoltare mușchi abdominali, aparat dezvoltare mușchi picioare, aparat dublă extensie de mers, aparat extensie bicicletă și step, aparate multifuncționale, simulator de alergare și simulator de vâslit)
➡ aparate de gimnastică medicală
Investiția a fost realizată de Compania de Apă Arieș prin proiectul ,,Adoptă un Spațiu Verde,, derulat de Primăria Municipiului Turda.
Chiar dacă nu ne putem bucura acum de aceste investiții programate încă de anul trecut, suntem încrezători că atunci când totul va reveni la normal, veți putea vedea multe schimbări frumoase în orașul nostru.
În ultimii ani, în cadrul aceluiași parteneriat, în Parcul Central, în anul 2017 au fost montate 45 de băncuțe și tot atâtea pubele noi, în anul 2018 a fost amenajat un spațiu special pentru practicarea tenisului de masă, iar în anul 2019 au fost amplasate cișmele de apă noi și au fost reabilitate fântânile arteziene.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS