Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

CAMPIA TURZII: Coroane si discursuri de 9 mai

Eveniment
Tools
Typography

Unul din momentele cuprinse în seria de manifestări dedicate sărbătoririi zilei de 9 mai la Câmpia Turzii a fost şi depunerea de coroane de flori atât la monumentul din centrul municipiului cât şi la monumentul ostaşilor sovietici.

La miezul zilei, la monumentul eroilor din centrul municipiului a avut loc o slujbă religioasă după care a început depunerea de coroane de flori. Astfel, reprezentanţi ai Primăriei Câmpia Turzii, ai Consiliului Local Câmpia Turzii, deputatul Ioan Moldovan, reprezentanţi ai Flotilei 71 Aeriene, ai Poliţiei Câmpia Turzii, dar şi reprezentanţi ai diverselor partide politice şi ai instituţiilor din oraş, inclusiv ai instituţiilor de învăţământ.
După momentul din centrul oraşului, oficialităţile şi cetăţenii s-au deplasat în cimitirul eroilor unde se află monumentele eroilor români şi sovietici şi unde a continuat depunerea de coroane de flori.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS