Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Turda Dog Show 2013

Eveniment
Tools
Typography

(comunicat)
In 19 si 20 Octombrie au loc in Turda patru Expozitii Chinologice Nationala, Internationala si ale Cluburilor de rase organizate de Asociatia Chinologica Turda sub patronajul Asociatiei Chinologice Romane si Federatiei Chinologice Internationale.

Participarea este internationala, alaturi de competitorii romani se vor afla pe dreptunghiul verde caini din Cehia, Grecia,Ungaria, Italia, Republica Moldova. Aproximativ 90 de rase canine de la spectaculosii molosi la veselii terrieri, de la seriosii cani de vanatoare pana la veselii toy.Daca acuma cativa ani expozitia de la Turda avea in componenta 200 de exemplare, astazi ne putem mandri ca in cele doua zile de concurs avem peste 800 de competitori. Programul va fi urmatorul : Sambata 19.10.2013 , ora 9,30 : Expozitia Nationala CAC va incepe cu arbitrajul pe rase , continuand cu incepere de la orele 14,oo cu departajarea celor mai buni cain ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI. Dintre acestia se va alege castigatorul Expozitiei iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun Baby,Puppy , Junior , Veteran si cel mai bun caine al expozitiei, “BEST IN SHOW” dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc, Grup de crestere, cea mai buna pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.
In aceeasi zi la ora 15,30 - Expozitaia Cluburilor de rasa, adica Clubul Raselor de Tip Molosoid, si Clubul Terrierilor de tip Bull . Arbitrii acestor expozitii sunt dl. GIANFRANCO BAUCHAL din Italia, dl CSABA PETKO din Ungaria la Dac Moloss Clob iar la Clubul Terrierilor de Tip Bull vor arbitra dl. CHRIS KILPATRIC DI Anglia si dl. DARKO DROBNJAK din Serbia.
A doua zi duminica 20 Octombrie va avea loc in premiera pentru orasul nostru prima Expozitia Internationala CACIB in care castigatorii din ziua precedenta vor incerca sa-si apere titlurile castigate cu o zi inainte iar ceilalti vor incerca sa demonsteze ca doar ghinionul i-a privat cu o zi inainte de castigare unor titluri.. Alaturi de arbitrii din strainatate vor arbitra la Turda cei mai buni arbitri din tara : dl. Cristian Stefanescu –Presedinte al Asociatiei Chinologice Romane , dl. Petru Muntean Vivepresedinte al Asociatiei Chinologice Romane si dl Egidio Bravetti – presedintele Asociatiei Chinologice Baia Mare.
In concurs vor evolua si caini ai caror proprietari sunt membri in Asociatia Chinologica Turda asa ca va asteptem in numar cat mai mare la un regal chinologic organizat de Asociatia Chinologica TURDA ¡

Calin Margineanu – Presedinte ACh Turda
 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS