Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Calendar de evenimente culturale la Salina Turda | VIDEO

Eveniment
Tools
Typography

Salina Turda are un calendar de evenimente culturale pentru finele anului 2013. Datele au fost oferite de către directorul SC Turda Salina Durgău SA, Vasile Nemeş.

Astfel, acest sfârşit de săptămână pare plin din acest punct de vedere.
Pe de-o parte, pe 19 octombrie, de la orele 18.00, în Salina Turda are loc premiera piesei "Iona" de Marin Sorescu, în regia Mihaelei Panaite, piesă care va fi jucată şi pe 20 octombrie, tot de la orele 18.00, tot în Salina Turda.
De asemenea, în zilele de sâmbătă, duminică şi luni - respectiv 19, 20 şi 21 octombrie - în amfiteatrul din Salina Turda au loc proiecţii de film: scurt metraje de comedie în cadrul festivalului internaţional de film Comedy Cluj.
Pentru începutul lunii noiembrie a fost anunţat de către Vasile Nemeş un concert de muzică populară - "Tezaur Transilvan" - care se doreşte a fi o surpriză plăcută pentru iubitorii de muzică populară.
Imediat după sărbătorirea Sfântului Nicolae, pe 7 decembrie, Amelia Antoniu va reveni în Salina Turda - unde a susţinut un recitala alături de Bianca Ionescu - unde va susţine, de data aceasta alături de Diana Vlădescu, un concert de iarnă.
Mai mult, tot în luna decembrie, se intenţionează organizarea unui "concert frumos, de colinde - cu pricesne, de data aceasta - care să fie, la fel, chestiuni inedite", explica Vasile Nemeş.
De precizat este că la fiecare din spectacolele - la fiecare din manifestările culturale - care au loc în interiorul Salinei Turda, vizitatori Salinei pot participa în virtutea biletului achiziţionat pentru vizitarea Salinei, fără alte costuri suplimentare.
Obiectiv turistic prin excelenţă, Salina Turda a fost numită drept "sanctuar cultural" de managerul Vasile Nemeş care spunea: "ne propunem o activitate culturală, în continuare, bogată care să vină în sprijinul şi în armonie cu turiştii care vizitează Salina Turda".

{dailymotion}x15z5sn_calendarul-evenimentelor-culturale-la-salina-turda{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS