Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Ariana are nevoie de un miracol. Fii parte din el!

Social
Tools
Typography

Imaginează-ți că nu poți zâmbi, nu poți să auzi, nu poți să te deplasezi singur, fără sprijin, ai trecut prin 5 intervenții chirurgicale, fără succes și ai rămas cu multiple sechele ... toate astea, la doar 15 ani!

Acesta nu este un scenariu, este povestea *Arianei*, o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Câmpia Turzii. Mama ei nu poate munci, pentru că trebuie să aibă grijă atât de ea, cât și de sora ei. Pentru a susține familia, tatăl celor două fete și-a luat trei joburi.

Există, totuși, speranță! Ariana poate să trăiască o viață normală, iar acest lucru depinde de o intervenție chirurgicală, efectuată la Institutul de Neuroștiințe din Hanovra, Germania. Însă această intervenție, de care depinde viața fetei, este foarte costisitoare.

De aceea, Asociația Pro Assisto, Asociația Culturală Euro Est Alternativ, în parteneriat cu Rotary Club Câmpia Turzii și cu susținerea Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, organizează evenimentul caritabil „*Ariana are nevoie de un miracol. Fii parte din el!*”.

8 martie 2023, ora 13:00

Parcul Municipal „Berc”

În cadrul evenimentului caritabil:

✔️Chefii Asociației ACEEA vor găti, în aer liber, peste 1000 de porții de mâncare, pe care le veți putea cumpăra chiar voi!

✔️Echipe de amatori, inclusiv ale instituțiilor publice din oraș, vor participa la un campionat de mini-fotbal!

✔️Toți cei prezenți vor putea participa la un cross umanitar.

✔️Spectacol artistic și activități pentru copii!

Toate fondurile evenimentului caritabil din data de 8 martie 2023 vor fi direcționate către familia Arianei, pentru a suporta costurile intervenției chirurgicale.

*ÎMPREUNĂ O AJUTĂM PE ARIANA SĂ DUCĂ O VIAȚĂ NORMALĂ*❗❗❗

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS