Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Tue, Nov
133 New Articles

Noi echipamente medicale în valoare de peste 2,6 milioane de lei, la Spitalul de Boli Infecțioase

Sănătate
Tools
Typography

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a achiziționat noi aparaturi și echipamente medicale, în valoare de 2.605.109 lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Sunt investiții absolut necesare pentru creșterea calității actului medical și desfășurarea activităților în condiții optime. Echipamentele medicale de înaltă tehnologie vor facilita examinarea, diagnosticarea și tratarea persoanelor care se adresează instituției spitalicești.”

În dotarea unității medicale au intrat două ecografe doppler cu două sonde, o masă de operație mobilă, patru dispozitive de măsurare a indicelui gleznă-braț, un sistem de ultrafiltrare simplificată și două densitometre.

De asemenea, la Spitalul de Boli Infecțioase au mai ajuns o lampă dublă pentru operație, o masă de examinare și terapie, un oftalmoscop, un spirometru, o masă Mayo, precum și un sistem pneumatic pentru transportul bidirecțional de recipiente, medicație și documente.

Biroul de presă
25 septembrie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS