Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

"Colegi" cu "varste rotunde" printre filarmonistii turdeni

Diverse
Tools
Typography

Artistul turdean Iosif Stegaru a ţinut să îşi felicite trei dintre colegii din Societatea Culturală "Filarmonia" Turda.

Spre finalul alocuţiunii de la vernisajul expoziţiei "Turd'art", Iosif Stegaru anunţa: "Eu aş dori să transmit un mesaj de «Sănătate şi la mulţi ani!» pentru trei colegi de-ai noştri care de curând au împlinit nişte vârste rotunde".
Astfel, Iosif Stegaru i-a felicitat pe Maria Cristea, pe Maria Larisa Oniş şi pe Gavril Nechifor.
Ce nu ne-a spus, însă, Iosif Stegaru este dacă vârstele rotunde sunt cu 5 în coadă sau cu 0 (adică "zero"). Nu de alta, dar parcă cele cu zero par mai "rotunde" decât cele cu 5, mai ales că zero e un "rotund" întreg, în timp ce 5 e mai degrabă o juma' de rotund cu două liniuţe legate - asta pentru cei care încă semnează cu degetul, să îţeleagă şi ei (deşi dacă semnează cu degetul nu ştim cum ar putea citi acest text... în fine...)
Oricum, ideea e că am aflat doar că vârstele sunt doar rotunde, dar nu am aflat care sunt ele. Înţelegem că e vorba şi de două doamne la mijloc şi cu vârsta femeilor nu e recomandat să te joci, dar măcar vârsta lui Gavril Nechifor putea să ne-o spună, ca să nu mai stăm acum să căutăm CV-urile tuturor celor felicitaţi, de unde am afla ce ne interesează.
Până una alta ne alăturăm şi noi lui Iosif stegaru şi facem ce putem momentan, adică:

La Mulţi ani, doamnă Maria Cristea!

La Mulţi ani, doamnă Maria Larisa Oniş!

La Mulţi ani, domnule Gavrul Nechifor!

Să ne trăiţi cât doriţi şi să ne mai bucuraţi cu îndemânarea şi priceperea dumneavoastră, a fiecăruia!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS