Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Alice in Tara... Carnavalului

Diverse
Tools
Typography

Sala Media a Şcolii Gimnaziale „Teodor Murăşanu” din municipiul Turda, a fost gazda unei noi reprezentaţii a copiilor ce formează trupa de teatru „Vector in Fabula”, cu o adaptare după povestea „Alice în Ţara Minunilor”.

Cu un public entuziast şi o sală arhiplină, spectacolul a început cu o piesă muzicală cu rol de uvertură. Rând pe rând, spre încântarea celor prezenţi, au intrat în scenă personaje celebre interpretate de copii cel puţin la fel de faimoşi precum eroii din povestea pusă în scenă. Micii artişti au readus zâmbetul pe feţele spectatorilor, fiecare secvenţă fiind primită cu ropote de aplauze. În final, micii actori au fost din nou aplaudaţi, iar apoi şi-au primit cuvenitele felicitări de la părinţii şi profesorii ce s-au aflat în rândul spectatorilor, printre care şi prof. Carmen Szekely - directorul adjunct al unităţii şcolare.
La pupitrul tehnic s-a aflat - aşa cum ne-a obişnuit de multă vreme - profesorul Octavian Gruian, cel care a iniţiat şi coordonează activitatea trupei de teatru „Vector in Fabula”. Distibuţia a fost asigurată de elevii: Ruxandra Popescu, Irina Mucea, Tudor Meşter, Alexia Ştirb, Florin Bucur, Dragoş Pop, Denisa Balea, Andreea Suciu, Ariana Costişor, Andreea Mocean, Alexia Buzan, Gabriela Oneţ şi Alexandra Prodan.
După ce cortina s-a închis, pentru elevii din clasele V-VIII a fost organizat un mare bal, presărat cu diverse concursuri pentru cei mai curajoşi dintre elevii prezenţi. Participanţii şi-au prezentat costumele în timpul unei parade şi şi-au demonstrat măiestria muzicală prin probe de karaoke. Invitatul special al balului a fost clovnul Scamă, ajutat de prinţesele, zmeii, vrăjitoarele (doar cele bune), prinţii sau zânele şi tot felul de alte personaje venite de prin ţinut să petreacă la acest bal.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS