Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Elevii de la „Mihai Viteazul” la eco olimpiada

Diverse
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul" de la Câmpia Turzii participă la un proiect al Ecorom care îşi propune familiarizarea elevilor cu cunoştinţe din domeniul colectării selective a deşeurilor şi al reciclării.

"Eco olimpiada este un alt proiect educaţional derulat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale care constă în predarea manualului «Învăţăm să reciclăm ambalajele»", spunea Gabriela Neacşu, reprezentant al Ecorom, prezentă ieri la Câmpia Turzii cu ocazia caravanei Laboratorul Verde.
În ceea ce priveşte modul de desfăşurare a eco olimpiadei, Gabriela Neacşu spunea că cele şase lecţii pe care le conţine manualul urmează a fi predate la clasă iar copiii vor face compuneri "despre ce au reţinut sau despre o temă care le-a plăcut". Învăţătorii au sarcina să aleagă cea mai bună compunere din clasă iar compunerile astfel selectate vor fi publicate pe site-ul companiei Ecorom.
"Nota pe care o primeşte o compunere încărcată pe site este compusă 60% din nota Ministerului Educaţiei Naţionale, 30% din nota oferită de Ecorom şi 10% din votul publicului", preciza Gabriela Neacşu adăugând că şi premiile care pot fi câştigate de participanţi sunt destul de atractive şi consistente inclusiv valoric, printre acestea numărându-se tablete, camere video, aparate foto digitale sau rame foto digitale.
"Nu doar pentru premii ar trebui copiii să se înscrie în acest concurs", spunea Gabriela Neacşu adăugând: "important este să înveţe copiii câte ceva şi aceste cunoştinţe să le transmită apoi mai departe părinţilor lor...".

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS