Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Moş Craciun uneori e copil

Diverse
Tools
Typography

Copiii de la grădiniţa socială din cartierul Micro III au fost vizitaţi de cei douăzeci şi unu de elevi din clasa a V-a B de la Şcoala Gimnazială „Andrei Şaguna”, elevi ce au decis să devină cel puţin pentru o zi mesagerii lui Moş Crăciun. Astfel, împreună cu diriginta lor, prof. Rodica Nuţu, s-au pregătit pentru a face acest gest.

Nu este pentru prima dată, nu este primul an în care profesoara Rodica Nuţu merge să dea o mână de ajutor celor ce au avut de la viaţă şanse mai puţine decât altii şi nici nu este prima generaţie de elevi pe care, în calitate de dirigintă, îi educă şi sub aspect civic, moral şi nu se limitează doar la propria disciplină pe care o predă (Educaţie plastică).
Cei 21 de elevi au pregătit daruri pentru cei 28 de copii de la grădiniţa socială, dar şi un moment artistic şi câteva colinde pentru a aduce micilor gazde, pe lângă un strop de bucurie şi un zâmbet. Moş Crăciun a fost acolo, cu adevărat.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS