Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

“Grădiniţă în siguranţă” la Turda

Diverse
Tools
Typography

Pentru diminuarea riscului de propagare a coronavirusului în rândul copiilor, cinci grădinițe din municipiul nostru vor fi dotate cu echipamente și dispozitive de protecție medicală.

Unitățile de învățământ unde se va implementa acest proiect sunt: Grădinița cu Program Prelungit Prichindelul Isteț, Grădinița cu Program Prelungit Poiana cu Castani, Grădinița cu Program Prelungit "Dr. I. Rațiu", Grădinița cu Program Prelungit "Sf. Maria" și Grădinița cu Program Prelungit Căsuța Piticilor.

Materialele și echipamentele de protecție care vor fi achiziționate prin proiect sunt:

➡ Masca Faciala 3 pliuri / 3 straturi Tip 2R – adulți  - 17.876 buc

➡ Masca Faciala 3 pliuri / 3 straturi Tip 2R – copii - 91.318 buc

➡ Halat unica folosință – 3.854 buc

➡ Dezinfectant suprafețe de nivel mediu – 1.599 l

➡ Dezinfectant pentru nebulizator – 3.463 l

➡ Dezinfectant mâini - 4.551 l

➡ Termometru digital cu infraroșu – 10 buc

➡ Lampa Bactericida UV - 59 buc

➡ Echipament automat de dezinfecție prin nebulizare – 12 buc

➡ Dispenser dezinfectant mâini cu senzor - 111 buc.

Valoarea totală a proiectului „Consolidarea capacității grădinițelor din Municipiul Turda în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2 2020” este de 654,358.64 lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS