Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Craciunul la H.C.C.

Diverse
Tools
Typography

Ca în fiecare an, la Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda, au fost derulate o serie de acţiuni menite să marcheze sărbătorile de iarnă.

Astfel, după cum ne-a spus prof. Carmen Ţandea - Coordonator Programe şi Proiecte, la nivelul unităţii şcolare s-a decis de comun acord, să fie organizate anumite evenimente care să-i anime pe cei implicaţi spre ceea ce presupune de fapt sărbătoarea: „Consiliul elevilor de la Școala Gimnazială «Horea, Cloșca și Crișan» Turda și-a propus ca în acest an, să-i implice pe colegi în activități care să-i apropie de mesajul sărbătoarii Nașterii Domnului și anume, să dăruiască din sufletul lor și celorlalți. De aceea, fiecare clasă a realizat propriul ornament cu care să fie împodobit bradul școlii, acțiune care a fost realizată de Sfântul Nicolae, iar bradul arată minunat, este o parte din sufletul lor.”
O altă activitate derulată, a fost „Târgul de Crăciun” - ediția a II-a, „târg la care au fost expuse spre vânzare obiecte de Crăciun , realizate de elevii școlii. Anul acesta s-au remarcat colectivele de elevi din clasele a III-a B, C, clasa a IV-a C și clasa a VI-a A și a VIII-a A, care prin vânzarea acelor obiecte,au reușit să strângă niște fonduri necesare pentru a face o bucurie unor colegi din școală”, a precizat Carmen Ţandea.
Au axistat şi alte proiecte, printre care şi un parteneriat cu una dintre parohiile din cartier, Biserica ”Înălțarea Sfintei Cruci ”, în cadrul căruia un grup de elevi, pregătiți de prof. Carmen Țandea , au prezentat celor prezenţi ca spectatori, o scenetă de Crăciun, datini şi obiceiuri tradiţionale și au interpretat colinde.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS