Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Președintele Consiliului Școlar al Elevilor CNMV selectat într-un program de accesare fonduri ERASMUS

Gabriela Hudrea - Președintele Consiliului Școlar al Elevilor CNMV

Diverse
Tools
Typography

Gabriela Hudrea, Președinte Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național "Mihai Viteazul" Turda, va participa săptămâna aceasta la București pentru o sesiune de formare organizată de A.N.P.C.D.E.F.P. în vederea dezvoltării abilităților de accesare de fonduri europene.

Sesiunea vizează apelul de proiecte care urmează să se încheie la 4 Octombrie, subsecțiunea de programe ERASMUS de Încurajare a participării tinerilor în comunitate.

"M-am străduit foarte mult să identific astfel de oportunități pentru că știu că e nevoie să venim în sprijinul elevilor cu resurse pentru a îi ajuta să se dezvolte. Mă implic deja în consiliul elevilor de un an de zile. Am interacționat cu foarte mulți elevi geniali a căror idei ar avea mai mult impact cu resursele potrivite. Comunitatea noastră din CNMV este extrem de activă și implicată: mereu există inițiative, acțiuni ale cluburilor și proiecte. Știu că am putea face mai mult și colegii mei merită acest efort" - transmite Gabriela Hudrea.

Nu este prima dată când aceasta ar reuși să atragă resurse pentru tinerii din Turda. În 2022 a convins un juriu de la un concurs național finanțat de Raiffeisen să investească 10000 de euro într-un proiect de științe - dezvoltând un concurs tip Science Fair pentru elevii de gimnaziu din oraș.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS