Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Zambetul din cutiuta

Diverse
Tools
Typography

Misiunea Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu" este să încurajeze şi să susţină lectura de la cea mai mică vârstă şi nu doar prin intermediul colecţiilor, al animaţiilor culturale şi a serviciilor pe care le oferă comunităţii locale ci şi dăruind cărţi, ori de câte ori este posibil.

Acesta este motivul pentru care s-a alăturat şi la cea de-a doua ediţie a „Zâmbetului din cutiuţă", activitate caritabilă organizată în parteneriat de către Asociaţia „Împreună pentru voi", reprezentată prin Dana Paşca, Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu", Grădiniţa „Sfânta Maria", reprezentată de director Gabriela Trif şi prof. Rodica Trif, Grădiniţa „Prichindelul Isteţ", reprezentată de director Stanca Fagadar şi prof. Mirela Pop şi Grădiniţa „Poiana cu Castani", reprezentată de director Felicia Simon.
În 10 aprilie, în holul clădirii fostului internat al Liceului „Liviu Rebreanu", copiii de la Grădinţia Socială „Acoperământul Maicii Domnului", de la Grădiniţa şi Şcoala Waldorf au venit să primească de la reprezentanţii partenerilor mai sus menţionaţi „cutii zâmbitoare". Acestea au fost pregătite şi dăruite de copiii de la Grădiniţele „Sfânta Maria", „Prichindelul Isteţ" şi „Poiana cu castani", care au adunat jucării, îmbrăcăminte, rechizite, cărţi. Din partea beneficiarilor, alături de copii, au fost prezente prof. Iulia Sămărtinean (Gr. Socială Acoperamântul Maicii Domnului), prof. Diana Soporan (Grădiniţa Waldorf) şi prof. Tinelia Todea (Şcoala Waldorf)
Biblioteca Municipală a dăruit câte o carte ilustrată, cu basme de Charles Perrault şi fraţii Grimm, pentru fiecare din cele trei instituţii, pentru a fi utilizate la activităţile lor de lectură.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS