Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Saptamana altfel „Sa stim mai multe, sa fim mai buni” la Biblioteca Municipala „Teodor Murasanu”

Diverse
Tools
Typography

„Săptămâna altfel" a adus la Biblioteca Municipală 499 de participanţi la animaţiile culturale, copii şi tineri liceeni, totalul persoanelor care au intrat în bibliotecă, între 7 şi 11 aprilie, fiind de 1142.

Din cei aproape 500 de participanţi 295 au fost utilizatori noi, aceştia înscriindu-se gratuit cu ocazia activităţilor derulate în această săptămână.
La Secţia pentru Copii din zona centrală s-au desfăşurat lecturi animate cu teatru de umbre şi lecturi animate cu marionete, ateliere de creaţie şi vizionarea filmului „Primul iepuraş de Paşte", numărul total al copiilor participanţi fiind de 154.
În spaţiul pentru copii de la Filiala Oprişani, au intrat 241 de copii, majoritatea de la grădiniţele din cartier, s-au vizionat filme de desene animate, s-au spus poveşti şi s-a prezentat biblioteca, iar la Secţia pentru adulţi a instituţiei din zona centrală au participat 104 copii şi tineri cărora li s-a prezentat biblioteca, serviciile oferite şi modul de utilizare a acestora, s-au studiat cărţi la sala de lectură, iar liceenii au citit câteva ore la sala de lectură bibliografie şcolară şi alte cărţi atractive din colecţia bibliotecii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS