Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Povestile copiilor turdeni vor fi citite chiar de Mos Craciun

Diverse
Tools
Typography

Şi în acest an, Biblioteca municipală "Teodor Murăşanu" din Turda, îi invită pe cei mici să aducă un zâmbet Moşului şi, în acest sens, secţiile pentru copii ale bibliotecii organizează un concurs de creaţie.

Lucrările realizate de copii vor fi citite pe îndelete chiar de Moş Crăciun, iar cele mai bune poveşti vor fi premiate numaidecât.

Concursul de poveşti se adresează copiilor din clasele II-III-VI (vârsta 8-10 ani).
Directorul instituţiei, doamna Nicolina Halgaş, ne-a spus: "Activitatea este adresată copiilor din ciclul primar, grupa de vârstă 8-10 ani, deci clasele II-IV. Este o activitate pe care în anii anteriori o aveam sub denumirea "O scrisoare pentru Moş Crăciun".

În anul acesta am transformat-o într-o poveste şi i-am invitat pe copii să-l ajute pe Moş Crăciun, căruia îi plac foarte mult poveştile şi – a continuat Nicolina Halgaş – pentru că iernile la Polul Nord sunt atât de lungi, se plictiseşte. Prin urmare cine este creativ şi inventiv, poate să scrie o scurtă poveste pentru Moş Crăciun. Noi le adunăm la Bibliotecă şi Moş Crăciun, până în 5 decembrie, le va lua pe cele mai frumoase şi va lăsa în schimbul poveştii un mic premiu pentru copii."

În această ediţie, Moşul va avea parte şi de puţin ajutor pentru a premia cele mai bune poveşti, farmacia PhedraFarm în rol de spiriduş.

Lucrările se pot trimite până în data de marţi, 25 noiembrie 2014, la secţiile pentru copii ale Bibliotecii municipale "Teodor Murăşanu": secţia din centrul municipiului (str. George Coşbuc nr. 2 – tel 0264-312502) sau la filiala Oprişani (str. Tineretului nr. 6 – în incinta fostului liceu Chimie 1 – tel 0264-322711).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS