Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

"Patrula de reciclare" la Scoala Gimnaziala "Avram Iancu"

Diverse
Tools
Typography

Şcoala Gimnaziala ,,Avram Iancu" Turda, membră a Patrulei de Reciclare, a realizat o campanie de informare în rândurile comunităţii turdene, promovând gândirea ecologică.

Patrula de Reciclare este programul național de educație de mediu al Asociației Române pentru Reciclare – RoRec, derulat în unitățile de învățământ pre-universitar, care are ca scop formarea unei generaţii de tineri responsabili, caracterizaţi de grija faţă de mediu, de implicare în viaţa comunităţii şi de încrederea că activităţile lor vor aduce o schimbare benefică în societate. Asociaţia RoRec promovează colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Campania Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu" Turda s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 martie 2015, sub sloganul „Locul deşeurilor nu este în casă, trimite-le la reciclare!", sub coordonarea d-nei prof. înv. primar Lăcrămioara Pop, a directorilor şcolii, domnul Ioan Groza şi doamna Liana Stan, susţinuţi de prof. Olga Rişcău, Monica Bia, Mirela Raţiu și prof.înv. primar Monica Vlad, Claudia Mocan, Finica Bodea, Rodica Bodea, Alexandru Ignat.

Membrii Patrulei de reciclare a Şcolii Gimnaziale ,,Avram Iancu" Turda au arătat că le pasă, că se implică în protejarea mediului, ieşind în inima comunităţii şi informându-i pe turdeni despre posibilitatea de a recicla inteligent DEEE, prin simplul gest de a le duce la punctele de colectare RoRec sau de a cere să fie preluate gratuit, de la domiciliu sau de la locul de muncă, prin TelVerde 0800 444 800, apel gratuit din toate rețelele de telefonie.

Dr. Adel Szabó

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS