Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Ce activitati au la Turda olimpicii nationali la geografie

Diverse
Tools
Typography

În perioada 4 – 10 aprilie 2015, municipiul Cluj-Napoca va fi pentru prima dată gazda Olimpiadei Naţionale de Geografie.

Etapa Naţională a Olimpiadei de Geografie este organizată de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

La această activitate vor participa un număr de 221 elevi, calificaţi în urma testării la nivel judeţean, precum şi 41 profesori însoţitori. Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale este formată din 42 de membri: inspectori şcolari, profesori universitari şi profesori în învăţământul preuniversitar.

În această perioadă toţi participanţii vor vizita Municipiul Turda. Pentru început, Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale va avea o întrevedere cu reprezentanţii municipalităţii în Sala mare a Primăriei, duminică 5 aprilie 2015, începând cu ora 15:30, după care membrii Comisiei sunt aşteptaţi la Salina Turda.

Elevii participanţi şi profesorii însoţitori sunt aşteptaţi la Turda, miercuri 8 aprilie 2015, în intervalul orar 10 – 17, având în program vizitarea Salinei Turda şi a Cheilor Turzii.

Cele două activităţi din programul Olimpiadei Naţionale de Geografie care se desfăşoară în Municipiul Turda sunt realizate de către Cercul Metodic al Profesorilor de Geografie din zona Turda la solicitarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, cu sprijinul şi ajutorul Primăriei Municipiului Turda şi al Salinei Turda.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj:
Inspector general prof. Cuibus Valentin Claudiu
Inspector de specialitate prof. Török Ferencz

Comisia Metodică a prof. Geografie, zona Turda:
prof. Iosof Gabriela

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS