Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Alexandru Cantor - medalie de bronz la Olimpiada Nationala de Fizica

Diverse
Tools
Typography

În perioada 4-9 aprilie 2015 s-a desfășurat, la Vaslui, Olimpiada Națională de Fizică ediția a LI-a, Școala Gimnazială "Avram Iancu" Turda, avându-l ca reprezentant pe Alexandru-Horațiu Cantor, elev în clasa a VI-a, acesta fiind singurul reprezentant al municipiului Turda la disciplina fizică.

Seriozitatea, pasiunea, efortul susținut, munca tenace au făcut ca rezultatele să nu întârzie să apară, elevul Alexandru Cantor obținând medalia de bronz la Olimpiada Națională de Fizică.

Participarea la o Olimpiada Națională este o provocare, o bucurie și o mare responsabilitate.

Alexandru este un elev model, de succes, un exemplu demn de urmat pentru toți elevii.

Felicitări pentru succesul obținut!

prof. Olga Rișcău

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS