Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Acesta este mesajul deputatului Mircea Irimie pentru absolventii de liceu din acest an!

Diverse
Tools
Typography

Dragi absolvenţi!
Finalizarea celor patru ani de studii liceale reprezintă un motiv de adâncă emoţie şi bucurie, atât pentru dumneavostră, cât şi pentru profesori, părinţi şi prieteni.

Amintirea unică a ultimei întâlniri cu cadrele didactice, cu sălile de curs, cu şcoala la care aţi învăţat, va rămâne neştearsă în memoria fiecăruia. Aţi ajuns la un moment marcant de sfârşit şi totodata de început al unei noi vieţi. Aţi parcurs cu succes ciclul celor patru ani de studii liceale, în care aţi acumulat cunoştinţe teoretice şi practice, experienţe de viaţă, v-aţi desăvârşit caracterele şi v-aţi dezvoltat abilităţile necesare pentru a merge mai departe.

Aveţi maturitatea şi pregătirea necesară pentru a înfrunta examenele vieţii, obstacolele inerente şi în aceeaşi măsură, pentru a vă bucura de succese nenumărate, pentru a deveni cei mai buni dintre cei buni, adevăraţi învingători!

Îmi exprim admiraţia şi recunoştinţa pentru cadrele didactice, al căror rol determinant în educarea şi formarea copiilor noştri nu se poate contabiliza. Dăruirea, abnegaţia şi profesionalismul cu care îşi îndeplinesc menirea, este mai presus de puterea noastră de înţelegere, a celor care nu suntem dascăli. La urez multă sănătate, împliniri, bucurii şi numai rezultate pozitive.

Felicit familiile tinerilor absolvenţi pentru sprijinul necondiţionat, pentru întreaga susţinere emoţională şi financiară acordată de-a lungul anilor de liceu şi nu numai. Vă doresc să aveţi sănătate şi putere să-i sustineţi în continuare şi să fiţi răsplătiţi cu satisfacţii, bucurii şi reuşite.

Dragi adolescenţi, vă felicit pentru performanţă şi vă urez din suflet succes la examenul de bacalaureat şi la cel de admitere într-o treptă superioară de învăţământ. Fiţi perseverenţi, fiţi stăruitori, fiţi muncitori şi nu vă daţi bătuţi niciodată. Transformaţi înfrângerile în lecţii de viaţă şi victoriile în aripi întinse pentru a vă ridica mai sus, spre adevăratul potenţial de care dispuneţi!

Deputat PC de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS