Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Iata oferta educationala a Colegiului Tehnic "Victor Ungureanu" din Campia Turzii pentru noul an scolar 2015-2016

Diverse
Tools
Typography

Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" din Câmpia Turzii vine cu o nouă ofertă educaţională în faţa celor care, începând cu anul şcolar următor, vor opta să urmeze fie învăţământul liceal, fie învăţământul profesional.

Potrivit calendarului de înscriere, completarea fişelor de opţiuni a avut loc între 3 şi 7 iulie la şcolile gimnaziale, în perioada 4-8 iulie a fost programată verificarea de către părinţi a fişelor de înscriere.

Dacă pe 15 iulie este programată afişarea, de către licee, a candidaţilor admişi, depunerea dosarelor la liceele unde au fost admişi elevii are loc în perioada 16-24 iulie.

Aşa cum spuneam, CTVU din Câmpia Turzii vine cu o ofertă educaţională atât pentru învăţământul liceal, cât şi pentru învăţământul profesional.

Dacă la învăţământul liceal există 4 domenii de pregătire în două profile, la învăţământul profesional există un singur profil, cel tehnic, în care sunt incluse trei domenii de pregătire.

Oferta educaţională a colegiului de la Câmpia turzii o puteţi consulta mai jos:

Învăţământ liceal

ctOfEducCtvuLic

Învăţământ profesional

ctOfEducCtvuProf

Pentru învăţământul profesional, etapa a doua de înscrieri este în perioada 20-21 august 2015, în timp ce a treia etapă de înscrieri este în perioada 2-4 septembrie 2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS