Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Liceele din Turda si Campia Turzii au 616 locuri disponibile

Diverse
Tools
Typography

Aşa cum vă informam într-un material anterior, liceele din municipiile Turda şi Câmpia Turzii au pentru absolvenţii de gimnaziu, un număr de 616 locuri pentru învăţământul liceal, clasa a IX-a, an şcolar 2015-2016.

La filiera teoretică pentru profilul real, în funcţie de mediile de admitere şi propriile preferinţe, absolvenţii de gimnaziu pot ocupa unul dintre cele 182 de locuri de la Liceul Teoretic "Liviu Rebreanu" Turda, Liceul Teoretic "Pavel Dan" Câmpia Turzii, Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Turda sau "Liceul Teoretic "Josika Miklos" Turda, cu specializările Ştiinţe ale Naturii sau Matematică-Informatică. La profilul real 168 de locuri sunt cu predare în limba română, iar celelalte în limba maghiară.

Tot la filiera teoretică, sunt disponibile 126 de locuri pentru profilul umanist, dintre care 14 cu predare în limba maghiară:

Pentru filiera tehnologică absolvenţii de gimnaziu puteau alege dintre cele 7 specializări regăsite la Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu” Câmpia Turzii, Colegiul “Emil Negruţiu” Turda, Colegiul Tehnic Turda sau Colegiul Tehnic “Dr. I. Raţiu” Turda, cu un număr total de 280 de locuri:

Prima etapă de repartizare computerizată are loc în data de 14 iulie 2015, urmând ca listele cu cei repartizaţi să fie afişate atât la şcolile gimnaziale de provenienţă, cât şi la liceele unde au fost repartizaţi candidaţii, în data de 15 iulie a.c.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS