Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Ioan Roman: "Comisia de restituiri a dat un corp de scoala la Biserica Reformata"

Diverse
Tools
Typography

Primarul comunei Viişoara, Ioan Roman, a precizat că unul din corpurile de clădire al şcolii din comună a fost dat Bisericii reformate.

Acest fpat, spunea primarul comunei Viişoara, nu afectează procesul educaţional sau începerea noului an şcolar.

"Nu că am eu ceva împotrivă, dar cred că-i o greşeală şi orice greşeală e şi cu bune şi cu rele. Se pare că la noi e cu bune, că voi primi bani să fac un corp de clădire nou", spunea Ioan Roman adăugând, cu referire la respectivul corp de clădire, că "fiindcă nu era a noastră noi nu puteam să facem grupuri sanitare înăuntru şi corpul respectiv nu avea autorizaţie de funcţionare".

Cu toate acestea, respectivul corp de clădire este funcţional şi va funcţiona în continuare - "anul acesta şi, probabil, anul viitor" - şi asta "ca să nu meargă şi după-masa la şcoală".

Totuşi, speranţa primarului este ca, în maxim 20 de luni, să fie construit şi "corpul B". "De fapt eu îl am în plan de 8 ani să-l facem dar n-am avut bani şi acum am intrat la finanţare cu primele 400.000 de lei şi vom aloca bani în aşa fel încât la anul să terminăm - cel puţin după gândirea mea de acum - în 12 luni, maxim 20 de luni", explica Ioan Roman.

Precizând din nou că "Noi putem folosi acel corp de clădire, 10 ani nu ne pot scoate afară, dar nu obţin pe clădirea aia autorizaţie de funcţionare", primarul comunei Viişoara s-a arătat cât se poate de optimist privind construirea unui nou corp de clădire pentru şcoala din comună: "ne străduim să facem un corp nou şi îl facem, e hotărât, proiectul e gata ş8i cât de curând se pune pe SEAP pentru licitaţie".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS