Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Doi elevi turdeni au fost premiati la Consiliul Judetean Cluj

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj au premiat cei mai buni elevi din județ, elevii care au obținut rezultate deosebite la examenele de admitere la liceu, respectiv la examenul de bacalaureat.

Au fost premiați, astfel, elevii care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, ca urmare a mediei aritmetice de la testele naţionale şi a mediei generale a anilor de studii, precum şi eleva care a obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2015.

Singurii elevi turdeni premiați au fost Antonia Roșu și Ovidiu Popa, ambii absolvenți ai Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu”. Cei doi sunt acum elevi ai unor colegii de prestigiu din Cluj-Napoca: Liceul Teoretic ”Gheorghe Șincai”, respectiv Colegiul Național ”Emil Racoviță”.

În numele profesorilor care i-au format și al colegilor din generațiile următoare, care sperăm să le calce pe urme, le urăm succes în noul an școlar!

prof. Octavian Gruian
Şcoala "Teodor Murăşanu" Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS