Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Ce a scris Ministrul Educatiei in Cartea de Onoare a Colegiului "Emil Negrutiu"

Diverse
Tools
Typography

După Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii, Sorin Cîmpeanu este al doilea ministru care a trecut, în acest an, pragul Colegiului "Emil Negruţiu" din Turda.

Prezent la Turda la invitaţia deputatului ALDE, Mircea Irimie, ministrul Sorin Cîmpeanu a ajuns şi la Colegiul "Emil Negruţiu".

În afară de mesajul pe care acesta a avut să îl transmită dascălilor şi elevilor şi în afară de răspunsurile pe care le-a oferit dascălilor prezenţi la întâlnire, ministrul Sorin Cîmpeanu a fost invitat să scrie câteva cuvinte în Cartea de Onoare a liecului turdean.

Iată care au fost cuvintele pe care Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice le-a lăsat însemnate în Cartea de Onoare a Colegiului "Emil Negruţiu" Turda:

"Mă bucur că pot fi prezent într-un Colegiu foarte important pentru dezvoltarea învăţământului clujean. Doresc să vă asigur de întreg sprijinul Ministerului Educaţiei, dar şi de susţinerea Universităţilor agronomice şi de disponibilitatea Ministerului Agriculturii de susţinere, în parteneriat, a liceelor agricole

Felicit elevii şi profesorii acestei şcoli cu un mare potenţial de dezvoltare!

16 oct. 2015

Sorin Mihai Cîmpeanu
Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS