Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Sorin Cimpeanu face o radiografie a vizitei efectuate in zona Turda | VIDEO

Diverse
Tools
Typography

În conferinţa de presă organizată la sediul ALDE Turda pe 16 octombrie, Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu, a fost invitat de deputatul Mircea Irimie să facă o scurtă trecere în revistă a vizitei pe care a efectuat-o la Turda şi Sănduleşti.

"Sunt foarte bucuros să constat că la nivelul învăţământului turdean - şi nu numai - pe toate cele trei paliere, de la nivel grădiniţă, şcoală generală şi, mai apoi, învăţământ liceal, este un model de bună practică nu numai prin rezultate", spunea Sorin Cîmpeanu menţionând că judeţul Cluj s-a clasat pe primul loc la promovabilitate la bacalaureat în anul 2015.

Deoarece a constatat că la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" media de promovabilitate a fost peste media judeţeană, Ministrul Educaţiei a considerat că "învăţământul turdean poate fi considerat ca fiind pe primele locuri din ţară din perspectiva rezultatelor la examinarea naţională şi asta este un motiv de mare satisfacţie pentru dumneavoastră dar şi pentru mine".

De asemenea, Sorin Cîmpeanu s-a referit şi la vizita de la Sănduleşti, aprecierile fiind, de asemenea, pozitive.

ministruConf vLink

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS