Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Biblioteca turdeană lansează "O poveste pentru Moş Crăciun", ediţia 2015

Diverse
Tools
Typography

"Dragi Copii,
Moş Crăciun vrea să primească şi în această iarnă poveşti de la voi! Nu se poate lipsi de ele, le adoră! Se gândeşte mereu că şi vouă vă plac la fel de mult.

Ştiţi deja că iernile la Polul Nord sunt atât de lungi, iar poveştile voastre îl ajută să nu se plictisească în orele în care nu lucrează în atelierul de jucării.

Moş Crăciun vă roagă să-l ajutaţi, pentru că sunteţi foarte talentaţi şi plini de imaginaţie.

Inventaţi o poveste, scrieţi-o şi aduceţi-o la una din secţiile pentru copii ale Bibliotecii Municipale „Teodor Murăşanu", la cea din central Municipiului Turda - Str. Coşbuc nr. 2, sau la cea din Oprişani - str. Tineretului nr.6 (la parterul clădirii fostului internat din curtea liceului Liviu Rebreanu), până în data de 27 noiembrie 2015.

Puteţi să împodobiţi povestea şi cu desene şi nu uitaţi să vă scrieţi numele, clasa şi şcoala la care învăţaţi.

Ca de obicei, Moş Crăciun va trece pe la bibliotecă şi va lua cu el cele mai frumoase dintre poveştile scrise de voi pentru care va lăsa în schimb un mic premiu.

Vă aşteptăm!"

Biblioteca "Teodor Murăşanu" Turda

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS