Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Apel umanitar

Diverse
Tools
Typography

Personalul didactic și administrativ al Liceului Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda își afirmă întregul sprijin pentru doamna Vasilica Mândroc, coleg și profesor excepțional, care trece prin clipe mai dificile, având nevoie urgentă de sânge. Pe această cale, facem apel la toți posibilii donatori (indiferent de grupa sanguină) care doresc să o ajute în acest delicat moment al vieții sale.

Cei care sunt dispuși să doneze sânge pentru această cauză nobilă o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Cluj, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18, în fiecare zi, între orele 09:00-13:00, menționând numele pacientului pentru care fac donarea: Vasilica Mândroc, pacient internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Oncologie Cluj-Napoca. În cazul în care există grupuri mai mari de donatori, familia Mândroc se oferă să asigure transportul la Cluj-Napoca.

Persoană de contact: Aurel Mândroc, tel. 0744.801.813.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS