Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Concurs județean de matematică pentru elevii cu cerințe educative speciale

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca, instituție de învățământ special care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează concursul județean pentru elevii cu cerințe educative speciale din clasele II – VIII „Sunt și eu un mic matematician”. Evenimentul va avea loc joi, 30 martie 2017, începând cu ora 13:00, urmând ca premierea să aibă loc în aceeași zi, de la ora 17:00.

Aflat la cea de-a patra ediție, proiectul vizează dezvoltarea potențialului fiecărui elev, creșterea adaptabilității școlare a copiilor cu dizabilități, creșterea stimei de sine și a încrederii fiecărui participant în forțele proprii. 

Totodată, prin intermediul activităților derulate se urmărește implicarea a peste 150 de elevi şi a 30 de cadre didactice din școlile speciale din județul Cluj, încercându-se astfel să se ofere tuturor elevilor șanse egale de a participa la o pregătire de calitate și de a stimula pasiunea acestora pentru domeniul matematicii aplicate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS