Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Primele rezultate la Evaluare Naţională 2017 se vor publica mai devreme

Diverse
Tools
Typography

Absolvenţii claselor a VIII-a aşteaptă cu nerăbdare publicarea rezultatelor la examenele Evaluării Naţionale 2017, mai ales că notele obţinute oferă accesul spre liceul dorit.

Potrivit unei comunicări transmise în urmă cu o oră de către Ministerului Educaţiei Naţionale, mâine, 26 iunie 2017, vor fi afişate în jurul orei 14.00 primele rezultate în centrele de examen – mai precis, la şcoli – dar şi pe pagina web evaluare.edu.ro chiar dacă ora preconizată iniţial era 16.00

Conform calendarului de desfăşurare a evaluării naţionale 2017, eventualele contestaţii se vor putea depune mâine, 26 iunie 2017, în intervalul orar 16.00 – 20.00, urmând ca rezolvarea acestora să se realizeze în perioada 27-29 iunie 2017.

Afişarea rezultatelor finale după contestaţii este prevăzută pentru data de 30 iunie 2017.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS