Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Proiect ISJ Cluj - “Predare pentru schimbare”

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță demararea proiectului cu titlul Id POCU/76/6/6/106572  ”Predare pentru schimbare” în baza contractului de finanțare 27261/ 23.04.2018, semnat cu Ministerul Fondurilor Europene – în calitate de Autoritate de Management.

Valoarea totală a proiectului este 6636544,47 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 5641062,80 lei. Proiectul se implementează în județele Cluj și Hunedoara și are o durată de 28 de luni.

Obiectivul general: îmbunătățirea calitații si a accesului echitabil la educație prin dezvoltarea competențelor didactice și profesionale a 300 de cadre didactice, personal de sprijin și 13 manageri școlari din școlile defavorizate din județele Cluj și Hunedoara prin participarea la programe de formare și dezvoltare instituțională/ acțiuni educaționale destinate în special copiilor cu grad crescut de risc educațional, în vederea reducerii și a prevenirii părăsirii timpurii a școlii (Școala Gimnazială Palatca, Școala Gimnazială Cutca, Școala Gimnazială Ploscoș, Școala Gimnazială Suatu,  Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu, Școala Gimnazială Panticeu,  Școala Gimnazială Calățele,  Școala Gimnazială Bonțida, Școala Gimnazială Cămărașu, Școala Specială Centru de Resurse pentru Educație Incluzivă Integrată Cluj-Napoca, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca, Centrul de Pedagogie Curativă Simeria,  Liceul Tehnologic ”Nicolaus Olahus” Orăștie).

Grupul țintă:

  • 300 de cadre didactice și personal de sprijin formate (2 programe de formare acreditate și 1 program Competențe transversale), din careminim 270 persoane certificate
  • 13 manageri școlari formați
  • 300 proiecte educaționale realizate și implementate
  • 1 rețea de parteneri creatăpentru facilitarea dialogului școală - familie – comunitate – actori relevanți
  • 1 rețea de mentori
  • 110 workshopuri și schimburi de bune practici
  • 13 planuri de dezvoltare instituționalăoptimizate/actualizate și monitorizate

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, P-ţa Ştefan cel Mare nr. 4, Cluj–Napoca

Tel: +40 (0) 264 590 778 Fax: +40 (0) 264 592 832; www.isjcj.ro, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS