Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Turdeanul Ovidiu Damian, rol important în competiţia ARGO - Un pas înainte pentru un turdean în comunitatea internațională de dezbateri

Diverse
Tools
Typography

Weekendul acesta, la Ploiești, a avut loc a 8-a ediție a competiției internaționale de dezbateri ARGO Open. Cu alte cuvinte, 28 de echipe formate din tineri din toată lumea s-au adunat în România pentru a-și demonstra persuasivitatea, abilitățile oratorice și dorința de a realiza performanță abordând teme politice, sociale și culturale, toate în limba engleză!

Ovidiu Damian a luat parte la organizarea acestei competiții din poziția de Tab Master. El a fost așadar omul cu numerele, ocupându-se de tot ce înseamnă matematică, analiză de date și codare. Rolul său în competiție a fost esențial în ceea ce privește rapiditatea și sistemul meritocratic în care aceasta s-a desfășurat, transformând rundă de rundă datele și statisticile, în concluzii palpabile.

Ovidiu este la a 3-a competiție în calitate de Tab Master, și prima la nivel internațional. Între competiții, turdeanul își manifestă pasiunea pentru dezbateri sprijinind debaterii din Grupurile Da Vinci din Turda și Câmpia Turzii.

Alexia Ştirb

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS