Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

MAGNETISM: Un copil s-a putut apropia de Traian Băsescu!

Strofocle
Tools
Typography

Fizicieni din lumea întreagă au rămas muţi de uimire când au văzut straniul fenomen care a avut loc chiar la prima conferinţă de presă a proaspăt suspendatului Traian Băsescu.

Mult mai versaţi în atacul om-la-om, reprezentanţii federaţiilor de box erau ferm convinşi că dacă în primul cadru apare copilul care se îndreaptă spre Traian Băsescu, în cadrul imediat următor copilul este numărat de arbitrul din ring. Dar nu s-a întâmplat aşa. De ce? Pentru că preşedintele suspendat şi-a propus ca, pe rând, să doboare, din temelii, disciplină după disciplină.
Astfel, gestul preşedintelui de a-l lua în braţe e copil i-a şocat, de-a dreptul, pe sociologi dar i-a şi făcut să înţeleagă de ce se răţoia, de fapt, Traian Băsescu şi nu părea încântat de o ţară de mămicuţe şi bebeluşi: pentru că el voia o ţară de tătuci şi copilaşi cu care tătucii să râdă în soare. Singura lacună observată de un grup de psihologi în această abordare a preşedintelui era că acesta pare să uite că, de fapt, copiii sunt făcuţi tot de femeile asuprite din clasa muncitoare.
Una dintre problemele ridicate de un grup de cercetători-anchetatori era: al cui o fi fost copilul? Să fi fost al unor părinţi sadici? Oricum, întrebarea a prins amploare şi în mediul virtual unde ar fi început să îşi caute răspunsuri posibile. Cineva chiar ar fi spus că o fi de la vreo firmă de tipul „rent-a-kid”.
Ceea ce cutremură, însă, şi mai mult comunitatea ştiinţifică este un scenariu şi mai abracadabrant. Cercetătorii nu susţin că puştiulică ar fi fost plantat de către agenturilii străine, dar încă se îndoiesc de prezenţa lui din senin şi chiar sunt tentaţi să dea crezare unor teorii emanate pe loc de nişte pasionaţi de paranormal: copilul a apăut, pur şi simplu, din mulţime, la fel ca bătrânelul de la Sânnicolau Mare, simpatic şi blajin, din cauza căruia acum ţara cheltuie bani pe referendum.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS